UA RU

Здорова дитина – щаслива родина

Найбільше щастя – це дитина. Всі наші думки про здоров’я наших дітей, і ми докладаємо всіх зусиль, щоб наші діти росли здоровими і щасливими.

Положення цільової комплексної медичної програми ЧБО «Лікарняна каса «Азовсталь» гарантують великий обсяг діагностичних обстежень вагітним жінкам для контролю за їх станом здоров’я, забезпечення медикаментами під час виношування, під час пологів і в післяпологовий період.

Але крім медикаментів і мамі і малюкові необхідна кваліфікована допомога акушера. А акушерам може допомогти медичне обладнання.

Для оперативності прийняття рішення в період пологів допомагає сучасне обладнання, одним з яких є фетальний монітор Heaco.

Наглядова рада (голова Дорошенко Ю.В., голова профкому ПМГУ МК «Азовсталь») та Правління (голова Ільїн К.Е., голова цехового комітету РБЦ МК «Азовсталь») ЧБО «Лікарняна каса «Азовсталь» прийняли рішення про надання благодійної фінансової допомоги Маріупольському міському пологовому будинку (пологовий будинок №2) в придбанні фетального монітора Heaco вартістю 54950 грн.

Фетальний монітор Heaco – це сучасне обладнання, завдяки якому можна прослуховувати серцебиття малюка в утробі матері, щоб в разі захворювання можна було почати лікування якомога раніше. Цей пристрій має повний функціонал для відстеження стану плода, положення дитини, а також фіксує биття серця породіллі. Наявні два датчика дозволяють досліджувати багатоплідну вагітність. Можливості приладу відповідають новітнім світовим стандартам.

З турботою про Ваше здоров’я!

Артюх Н.М., директор ЧБО «Лікарняна каса «Азовсталь»

176

Читайте також

Державні соціальні стандарти у 2021 році

160

0

Увесь світ підтримує профспілки України

76

0

Засідання Молодіжної ради Профспілки

81

0